Poze Animal Pump, Universal, 30 plicuri

 
 
Pin It


Animal Pump, Universal, 30 plicuri

Pret: 195 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Animal Pump, Universal, 30 plicuri

Mod de administrare

Inainte de antrenament, este indicat sa administraţi 1 pachet cu 30 – 45 de minute, înainte de antrenament, pe stomacul gol.
*Pentru maximizarea rezultatelor se recomandă administrarea zilnică a produsului.
*În zilele fără antrenament, administraţi 1 pachet pe zi, la aceeaşi oră ca şi cum aţi fi la antrenament. Capsula roşie poate fi scoasă din pachet, în zilele fără antrenament sau dacă vă antrenaţi seara.

Beneficii cheie:

  • Creşte masa musculară
  • Volumizează celula musculară
  • Complex antioxidant
  • Complex volumizator

“Pomparea” este, probabil, cel mai important proces fiziologic, ce stimuleaza noi creşteri de celule musculare, esentiala culturistilor si atletilor. Acest proces de volumizare a celulelor declanşează anabolismul, crucial pentru creşterea si dezvoltarea in masa musculara. Aici incepe rolul lui Animal Pump.

Cu Animal Pump, a fost proiectata o formula speciala, ce îmbunătăteste performanța si stimuleaza anabolismul. Animal Pump a fost prima formulă încapsulată pre-antrenament, ce conține o doză zilnică completă de creatine avansate în fiecare pachetel,  plus  ingrediente de vasodilatație, destinate să maximizeze pomparea prin stimularea producției de oxid nitric (NO).Pentru cei sensibili la cafeină sau cei care se antrenează seara, pot sa nu-si administreze capsulă roșie, care este foarte ușor de identificat, Alegerea este a ta. Este de asemenea ușor de utilizat, convenabil pentru a fi trasportat în geantă sau in buzunar, la sala de sport, acesta poate aduce beneficii de fiecare dată. Acesta volumizeaza celulele musculare si sustine antrenamentele, pentru ca tu sa obtii rezultate reale.


0720 909 633 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri 10:00 - 20:00

 


Detalii produs


Categorie: Energizante pentru sportivi

Producator: UniversalProduse similare


100% creatine monohydrate, 300g Stiinţa a declarat creatina ca...
45 RON
Creatine Effervescent, 13 tablete Creatină sub forma de tablete...
21 RON
100% Whey Gold Standard 2.27 kg 100% Whey Gold de la Optimum...
239 RON
269 RON