Poze Gold Nutrition Clinical 5-HTP, 45 capsule

 
 
Pin It


Gold Nutrition Clinical 5-HTP, 45 capsule

Pret: 70 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Gold Nutrition Clinical 5-HTP, 45 capsule


Mod de prezentare: Cutie cu 45 de capsule

 

Mod de utilizare: 1 capsulă/zi, preferabil înainte de culcare

 

 

Acțiuni:

 

 

5-HTP (l-5-Hidroxitriptofan) este o substanță naturală extrasă din semințele unei plante medicinale din Africa de Est, Griffonia simplicifolia. Stimulează producția de serotonină numită „substanța fericirii”. Reprezintă un adjuvant în ameliorarea depresiilor. Induce calm, siguranță de sine, relaxare, dorință și capacitate de comunicare. Îmbunătățește calitatea somnului și reduce episoadele de insomnie. Reglând apetitul, este util în curele de slăbire. Reduce simptomele în sindromul premenstrual și în tulburările legate de menopauză.

 

Magneziul este un mineral ce acționează ca un factor de creștere. Acesta este tonic general, regenerator, echilibrant psihic, antidepresiv și tranchilizant, drenor hepatic, antiseptic intern și extern, anticolesterolic și anti-aterosclerotic. Lipsa acestuia din organism produce o serie de disfuncții ale sistemului nervos.

Vitamina B6,supranumită și piridoxină, ajută organismul să absoarbă și să sintetizeze aminoacizii, să utilizeze grăsimile, și contribuie la formarea de celule sanguine noi. Carența de piridoxină dă simptome de tipul: afecțiuni ale pielii, amețeli, grețuri, anemii, convulsii și pietre la rinichi.

Acidul folic (vitamina B9) contribuie la formarea de celule sănătoase și joacă un rol foarte important în prevenirea anomaliilor sistemului nervos.

           

           

Compoziție/ capsulă: extras uscat din semințe de Griffonia simplicifolia 133 mg, din care: 5-HTP (5- Hidroxitriptofan) 50mg; acid folic 100 µg (50% *DZR); gluconat de magneziu – 200 mg (cu 10,8 mg Mg/3% *DZR); vitamina B6 1 mg (71% *DZR); maltodextrină; dioxid de siliciu; capsulă (gelatină, dioxid de titan). *DZR- Doză zilnică recomandată.

 

 

Contraindicații: Contraindicat copiilor și tinerilor sub 18 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, precum și în caz de tumori canceroase, boli psihice (depresii, migrenă, Parkinson), în primele 2 săptămâni după administrarea de MAOI/inhibitori ai monoaminoxidazei. A se administra cu prudență în caz de episoade ischemice cu antecedență (infarct miocardic, angină), spasm al arterei coronariene, hipertensiune arterială. Poate interacționa cu antidepresive (serotonină, MAOI/inhibitori ai monoaminoxidazei, vitamina B6 sau produse pe bază de Sunătoare/ Hypericum perforatum) la administrare concomitentă.

0720 909 633 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri 10:00 - 20:00

 


Detalii produs


Categorie: Vitamine si minerale

Producator: Gold NutritionProduse similare


100% Whey Protein Professional, 920g 100% Whey Protein...
119 RON
100% Whey Isolate, 4000 g, ciocolata 100% Whey Isolate -...
526,80 RON
BCAA Xpress, 600 g Cei mai importanți aminoacizi combinați &...
159,60 RON