Poze Gold Nutrition Clinical Blood Builder, 60 capsule

 
 
Pin It


Gold Nutrition Clinical Blood Builder, 60 capsule

Pret: 59 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Gold Nutrition Clinical Blood Builder, 60 capsule


Mod de prezentare: Cutie cu de 60 de capsule

 

Mod de utilizare:  1 sau 2 capsule/zi, preferabil înainte de masă

 

 

Acțiuni:

 

Lactoferina este glicoproteina cea mai activă din colostru (prima formă de lapte matern) și din zer, care leagă fierul (la fel ca transferina și feritina) si îl neutralizează, eliminând astfel toxicitatea lui. Lactoferina este prezentă în secrețiile salivare, lacrimale, bronhice, nazale, biliare, pancreatice, cervicale, în cele de pe suprafața mucoaselor și în sânge. În concentrația cea mai mare se găsește în cavitatea bucală. Receptori de lactoferină există în celulele cheie ale sistemului imunitar (limfocite, monocite, macrofage).

 

Acțiune: anti-tumorală, imunomodulator, probiotic, reduce dezvoltarea polipilor intestinali, antianemic, antiviral, antibacterian, antifungic, antioxidant și antidepresiv.

 

Fierul - compus indispensabil organismului, care intervine în numeroase reacții chimice și permite îndeosebi transportul oxigenului prin hemoglobina globulelor roșii. Acesta este utilizat în tratamentul anemiilor feriprive și în prevenirea lor.

                       

Zinculeste unul dintre cele mai importante oligoelemente; participă la funcționarea mai multor enzime. Se găsește în fiecare celulă a organismului, dar organismul uman nu dispune de un depozit important de zinc care să poată fi utilizat în caz de deficiență. Prin urmare, avem nevoie continuă de zinc. Cercetările subliniază nenumăratele efecte pozitive ale consumului de zinc: accelerează vindecarea rănilor, întărește sistemul imunitar, elimină petele albe de pe unghii și poate fi util în anumite boli psihice.

 

Vitamina B6, supranumită si piridoxină, ajută organismul să absoarbă și să sintetizeze aminoacizii, să utilizeze grăsimile, și contribuie la formarea de celule sanguine noi. Carența de piridoxină dă simptome de tipul: afecțiuni ale pielii, amețeli, grețuri, anemii, convulsii și pietre la rinichi.

Vitamina C este un puternic antioxidant, participă la asimilarea de către organism a fierului, mărește rezistența vaselor sanguine, contribuie la formarea globulelor roșii, a dinților și oaselor și are rol de reglare a nivelului glicemiei și al colesterolului.

Compoziție/ / 2 capsule:Lactoferină (>90% pura) 60 mg, fier 50 mg (357% *DZR), vitamina C 160 mg (200% *DZR), zinc (din 106,2 mg glicinat de zinc) - 30 mg (300% *DZR), vitamina B 6 (piridoxal-5-fosfat) 10 mg (714% *DZR), cupru 2 mg (200% *DZR), vitamina A (retinil acetat) 1000 mcg (125% *DZR), acid folic 400 µg (200% DZR), seleniu (din 100 mg drojdie de seleniu 0,2%) 200 mcg (364% *DZR), vitamina B 12 (cianocobalamină) 40mcg (1600% *DZR), capsulă (gelatină), celuloză microcristalină, fosfat de calciu dibazic, stearat de magneziu.

*DZR- Doză zilnică recomandată

 

Contraindicații: A nu se administra dacă suferiți de hemocromatoză sau hemosideroză. Consultați medicul înainte de utilizare dacă suferiți de: anemie severă, tulburări intestinale, ulcer peptic, hepatită sau dacă ați avut un istoric cu boli de rinichi. Nu este recomandat în caz de alergie la oricare dintre ingrediente.

0720 909 633 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri 10:00 - 20:00

 


Detalii produs


Categorie: Vitamine si minerale

Producator: Gold NutritionProduse similare


Vita PRO, complex vitamine si minerale, 120 tablete Formula cu...
39 RON
PRO Amino, 350 tablete PROAMINO - Tablete masticabile cu...
85 RON
Gold Nutrition Clinical Ecoreuma Ativo, 60 capsule Mod de...
70 RON
Amino Fuel, 350 tablete Este un produs pe bază de aminoacizi, cu o...
114 RON
Gold Nutrition Clinical Muscle Repair, 60 capsule Mod de...
90 RON
Gold Nutrition Clinical Pure Fish Oil, 45 capsule Mod de...
39 RON