Poze Gold Nutrition Clinical Gaba 500 mg + B6, 30 capsule

 
 
Pin It


Gold Nutrition Clinical Gaba 500 mg + B6, 30 capsule

Pret: 46 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Gold Nutrition Clinical Gaba 500 mg + B6, 30 capsule


Mod de prezentare: Cutie cu 30 de capsule cu concentrație de 500 mg

 

 

Mod de utilizare:  1 capsulă/zi, preferabil înainte sau după masă. Dacă este necesar sau în funcție de indicațiile medicului, puteți mări doza la 2 capsule/zi.

 

 

Acțiuni:

 

Gaba, sau acidul gamma-aminobutiric, este considerat a fi unul dintre cei mai importanți mediatori inhibitori centrali. Acesta ajută la reducerea simptomatologiei în tulburările anxioase (simptome psihice, simptome neurovegetative digestive, cardiovasculare, respiratorii, urinare). Îmbunătățește memoria și performanțele intelectuale. Induce relaxare și somn, ajutând la reducerea episoadelor de insomnie. 

 

Gaba a făcut obiectul a numeroase studii clinice în special în cazurile de panică, cazuri psihiatrice și cazuri de abuzuri de substanțe (alcoolism, droguri). Testele au demonstrat că în atacurile de panică nivelul gaba scade cu 22%. Toate studiile au indicat eficiența administrării de gaba în reducerea anxietății, pentru relaxarea în mod natural, și pentru protecția celulelor nervoase în situațiile de stres.

Magneziul este un mineral ce acționează ca un factor de creștere. Acesta este tonic general, regenerator, echilibrant psihic, antidepresiv și tranchilizant, drenor hepatic, antiseptic intern și extern, anticolesterolic și anti-aterosclerotic, menținând constantă și concentrația calciului din sânge. Lipsa acestuia din organism produce o serie de disfuncții ale sistemului nervos.

Vitamina B6, supranumită și piridoxină, ajută organismul să absoarbă și să sintetizeze aminoacizii, să utilizeze grăsimile, și contribuie la formarea de celule sanguine noi. Carența de piridoxină dă simptome de tipul: afecțiuni ale pielii, amețeli, grețuri, anemii, convulsii și pietre la rinichi.

Compoziție / 1 capsulă: GABA (Acid Gamma-Aminobutiric) 500 mg; gluconat de magneziu 100 mg, din care: magneziu 33 mg (9% *DZR); vitamina B6 10 mg (714% *DZR); gelatină; dioxid de siliciu; colorant E-171.

*DZR- Doză zilnică recomandată.

 

Contraindicații: Nu utilizați în timpul sarcinii sau alăptării. A nu se administra dacă suferiți de: sindromul Prader Willi, sindromul Angelman, encefalopatie cauzată de afecțiuni hepatice și tulburări de hiperactivitate cu deficit de atenție. Poate cauza somnolență, de aceea după administrare nu se conduc automobile sau utilaje grele.

0720 909 633 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri 10:00 - 20:00

 


Detalii produs


Categorie: Vitamine si minerale

Producator: Gold NutritionProduse similare


Triple Xplode, 20 g, aroma mere TRIPLE XPLODE este...
5 RON
Macatron, stimulator hormon masculin, 108 capsule Un sprijin in...
123,60 RON
Gold Nutrition Gold Drink, 1 kg, lamaie Mod de prezentare:...
89 RON