Poze Gold Nutrition Clinical Pure Fish Oil, 45 capsule

 
 
Pin It


Gold Nutrition Clinical Pure Fish Oil, 45 capsule

Pret: 39 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Gold Nutrition Clinical Pure Fish Oil, 45 capsule


Mod de prezentare: Cutie cu 45 de capsule

 

 

Mod de utilizare: 2 capsule/zi, preferabil în timpul mesei

 

 

Acțiuni:

 

 

Uleiul de pește contribuie la sănătatea sistemului cardiovascular și a sistemului nervos.

 

Într-un studiu publicat în anul 1994 într-o revistă medicală de specialitate din Anglia se arată faptul că fumătorii care consumă pește se îmbolnăvesc mai rar de bronșită și emfizem pulmonar. Autorul acestui studiu a demonstrat că uleiul de pește reduce inflamația și contracarează efectele nocive ale fumului de țigară.

 

Acizii grași Omega 3 protejează împotriva îmbolnăvirilor pulmonare și au o acțiune benefică în bolile cardiovasculare, prin scăderea trigliceridelor și menținerea colesterolului în limite normale.

 

EPA (acid eicosapentaenoic) ajută la prevenirea arteriosclerozei prin mai multe mecanisme - previne aderența plachetelor sanguine (celule care permit coagularea și agregarea sângelui) la pereții arterelor, îmbunătățește raportul sânge/grăsime, reduce aritmia cardiacă.

 

DHA (acid docosahexaenoic) este important în dezvoltarea creierului și a sistemului nervos, îmbunătățește funcțiile cerebrale, atenția și vitalitatea, reduce riscul depresiilor. Unele studii au arătat că nivelele crescute ale DHA au un impact pozitiv asupra funcționării creierului la persoanele în vârstă. Are efect antiinflamator, reglează tensiunea arterială, susține buna funcționare a sistemului osteoarticular și cardiovascular.

 

Vitamina E - sau tocoferol, este o substanță cu importante proprietăți antioxidante. Este o vitamină cu roluri în menținerea structurii și funcției normale a organismului și în asigurarea troficității sistemului muscular. Are dovedit efect hepatoprotector, rol de a stimula proliferarea celulară și de a forma hematiile și facilitează utilizarea vitaminei K în organism.

 

Compoziție/ 2 capsule: ulei de pește 1960 mg din care: acizi grași Omega 3 800 mg (EPA-400 mg, DHA-240 mg, alți acizi grași Omega 3-160 mg), vitamina E (d-alfa tocoferol acetat) 11 mg (91.6% *DZR), gelatină, glicerol,  apă..

*DZR- Doză zilnică recomandată.

 

Contraindicații: Poate interacționa cu produsele antihipertensive și anticoagulante, la administrare concomitentă. A se folosi numai după ce s-a consultat medicul. Nu este recomandat în caz de alergie la oricare dintre ingrediente.

0720 909 633 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri 10:00 - 20:00

 


Detalii produs


Categorie: Vitamine si minerale

Producator: Gold NutritionProduse similare


Amino Fuel, 350 tablete Este un produs pe bază de aminoacizi, cu o...
114 RON
PRO Amino, 350 tablete PROAMINO - Tablete masticabile cu...
85 RON
Vita PRO, complex vitamine si minerale, 120 tablete Formula cu...
39 RON