Poze Gold Nutrition Clinical Red Yeast Rice, 60 capsule

 
 
Pin It


Gold Nutrition Clinical Red Yeast Rice, 60 capsule

Pret: 55 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Gold Nutrition Clinical Red Yeast Rice, 60 capsule


Mod de prezentare: Cutie cu 60 de capsule

 

 

Mod de utilizare: 1 capsulă de 2 ori pe zi, preferabil în timpul mesei (la micul dejun și la cină)

 

 

Acțiuni:

 

Drojdia din orez rosu protejează sistemul cardiovascular și menține nivelul optim al colesterolului.

           

Orezul roșu (Monascus purpureus) provine din câteva zone din China, unde este folosit sub formă de condiment și conservant. Denumirea vine de la culoarea pe care acesta o capătă după ce fermentează. Orezul roșu este un produs natural care conține ingredientul activ Monacolin, ce controlează acțiunea unei enzime-cheie din ficat, responsabilă cu producerea colesterolului. Drojdia de orez roșu se obține prin fermentarea orezului roșu cu Monascus Purpureus (o ciupercă din Asia de Est).

 

Ajută la reducerea nivelului seric al colesterolului total, al VLDL, LDL și al trigliceridelor, crește nivelul colesterolului bun HDL, menține echilibrul optim HDL/LDL și protejează sistemul cardiovascular.

 

Coenzima Q10 este un antioxidant similar vitaminei E care luptă împotriva îmbătrânirii, protejează moleculele de grăsime, împotriva oxidării sau a alterării lor de radicalii liberi, care deteriorează celulele conducând la apariția diverselor boli.

 

Anumiți cercetători afirmă ca proprietatea cea mai importantă a acestui antioxidant se dovedește la nivelul mitocondriilor, unde este ars oxigenul, pentru a furniza celulelor energia necesară întreținerii vieții. Aceasta coenzimă Q10 este concentrată în celulele din mușchiul inimii, care are nevoie de multă energie pentru a pompa sângele de aproximativ 100.000 de ori pe zi. Absența coenzimei Q10 conduce la slăbirea inimii. Bolile cardiovasculare sunt în mare măsură cauzate de absența coenzimei Q10, și prin urmare tratamentul pentru o inimă slăbită trebuie să includă și această coenzimă Q10.

 

Vitamina B3 (nicotinamidă) constituie un factor important pentru organism, participând activ la metabolismul proteinelor, glucidelor și lipidelor. Este esențială pentru acesta deoarece ajută la buna funcționare a sistemului nervos central, stimulează secreția gastrică, scade nivelul colesterolului, menține sănătatea pielii, favorizează circulația cerebrală, scade tensiunea arterială și stimulează secreția gastrică.

           

Compoziție/ 2 capsule: drojdie din Orez roșu (Monascus purpureus), cu 0,4% monacolin - 1180 mg, coenzima Q10 - 20 mg, vitamina B3 (nicotinamidă) 100 mg/635% DZR*, celuloză microcristalină, fosfat dibazic de calciu, stearat de magneziu,  dioxid de siliciu, capsulă (gelatină).

*DZR- Doză zilnică recomandată

 

Contraindicații: Nu utilizați în timpul sarcinii sau alăptării, precum și dacă sunteți alegic la oricare dintre ingrediente. A se administra persoanelor cu diabet, obstrucții biliare, litiază renală, afecțiuni renale și hepatice doar la recomandarea unui specialist. Poate interacționa cu medicamente imunosupresoare și cu agenți hipolidemici la administrare concomitentă. A se evita consumul de alcool în timpul administrării produsului.

0720 909 633 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri 10:00 - 20:00

 


Detalii produs


Categorie: Vitamine si minerale

Producator: Gold NutritionProduse similare


Vita PRO, complex vitamine si minerale, 120 tablete Formula cu...
39 RON
Gold Nutrition Clinical Blood Builder, 60 capsule Mod de...
59 RON
PRO Amino, 350 tablete PROAMINO - Tablete masticabile cu...
85 RON
Amino Fuel, 350 tablete Este un produs pe bază de aminoacizi, cu o...
114 RON
Gold Nutrition Clinical Ecoreuma Ativo, 60 capsule Mod de...
70 RON
Gold Nutrition Clinical Muscle Repair, 60 capsule Mod de...
90 RON