Poze Gold Nutrition Clinical Ultra DHA

 
 
Pin It


Gold Nutrition Clinical Ultra DHA

Pret: 69 RON

Disponibil in stoc

Pretul include taxa TVA de 9%, pretul nu include cheltuielile de livrare

Gold Nutrition Clinical Ultra DHA


Mod de prezentare: Cutie cu 60 de capsule gelatinoase moi

 

Mod de utilizare:

Adulți: 2 capsule/zi, preferabil în timpul mesei. Dacă este necesar sau în funcție de indicațiile medicului, se poate mări doza până la 4 capsule/zi.

Copii: 1 sau 2 capsule/zi, preferabil în timpul mesei.

 

Acțiuni:

 

Clinical Ultra DHA îmbunătățește functiile cerebrale.

 

Acizii grași omega 3 sunt acizi grași polisaturați EPA și DHA. Ei sunt considerați esențiali deoarece organismul uman nu-i poate sintetiza, astfel  că trebuie aduși prin hrană. Pot fi găsiți în pește gras oceanic (somon, ton, hering, sardine, macrou), alte produse marine (alge), unele plante și nuci (bogate în acid alfa-linolenic sau ALA, un tip de acid gras omega-3). Acești acizi grași joacă un rol important în funcționarea creierului și pot reduce riscurile afecțiunilor cardiace. Totodată, acizii grași omega 3 reduc inflamațiile și pot ameliora riscurile bolilor cronice, cum ar fi boli de inimă, cancer și artrită.

În creier există în concentrație mare, având rol foarte important pentru memorie. Copii care nu iau destul omega 3 de la mamă în perioada de graviditate, au riscul de a dezvolta probleme de vedere și nervoase.

           

DHA (acid docosahexaenoic) este un acid gras important pentru dezvoltarea și funcționarea normală a creierului fătului, copilului mic și pe durata întregii vieți. DHA este o componentă esențială a fosfolipidelor membranei celulare umane. Concentrația cea mai mare de acizi grași se găsește în fosfolipidele membranei celulei retiniene (50-60%), nervoase și a mielinei (învelișul fibrelor nervoase). Creierul este compus în procent de 60% din grăsimi, 30% din acestea fiind DHA.     

 

DHA îmbunătățește funcțiile cerebrale și ajută la reducerea manifestărilor în afecțiunile neuropsihice. Contribuie la reducerea manifestărilor prezente în autism sau în ADHD/sindrom de hiperactivitate cu deficit de atenție. Ajută la creșterea abilității de concentrare și la dezvoltarea inteligenței copiilor. Îmbunătățește somnul, vederea si auzul. Recomandat pentru gravide și în perioada de alăptare.

 

EPA (acid eicosapentaenoic) ajută la prevenirea arteriosclerozei prin mai multe mecanisme- previne aderența plachetelor sanguine (celule care permit coagularea și agregarea sângelui) la pereții arterelor, îmbunătățește raportul sânge/grăsime, reduce aritmia cardiacă.

           

Compoziție / 2 capsule: acizi grași din ulei de pește Omega 3 1000 mg din care: EPA 100 mg, DHA 500 mg, alți acizi grași Omega 3 400 mg, gelatină, glicerol, apă, aromă de portocală.

 

Contraindicații: A se administra cu prudență în caz de afecțiuni de coagulare a sângelui (hemofilie) sau diabet. Consultați medicul înainte de a utiliza produsul deoarece poate interacționa cu produsele antihipertensive, anticoagulante, NSAID/antiinflamatoare nesteroidiene și preparate pe bază de Usturoi/Allium sativum sau Ginkgo biloba. A se administra copiilor cu vârsta de peste 5 ani. Nu este recomandat în cazul în care sunteți alergic la oricare dintre ingrediente.

0720 909 633 - Comenzi telefonice
Luni - Vineri 10:00 - 20:00

 


Detalii produs


Categorie: Vitamine si minerale

Producator: Gold NutritionProduse similare


Vita PRO, complex vitamine si minerale, 120 tablete Formula cu...
39 RON
Gold Nutrition Clinical Blood Builder, 60 capsule Mod de...
59 RON
PRO Amino, 350 tablete PROAMINO - Tablete masticabile cu...
85 RON
Amino Fuel, 350 tablete Este un produs pe bază de aminoacizi, cu o...
114 RON
Gold Nutrition Clinical Ecoreuma Ativo, 60 capsule Mod de...
70 RON
Gold Nutrition Clinical Muscle Repair, 60 capsule Mod de...
90 RON