Despre noi

Gama variata de suplimente pentru sportivi, nutritie sportiva, suplimente alimentare, accesorii de fitness si echipamente de fitness. Avem categorii de produse pentru cresterea masei musculare - proteine si gainere, aminoacizi, creatina, produse pentru slabit, energizante, vitamine si minerale, preduse pentru intarirea sistemului osos si al articulatiilor, carbohidrati, stimulente hormonale, batoane proteice si energizante; avem si produse fara zahar si fara gluten.

Comercializam produse ale marcilor de renume din aceasta industrie: Biotech USA, Scitec Nutrition, ON Optimum Nutrition, BSN, Dymatize.

Oferim consultanta pentru oferirea informatiilor legate de suplimentele pe care o persoana trebuie sa le comande in functie de obiectivele personale: daca doreste sa slabeasca, daca doreste sa se tonifieze sau daca doreste sa creasca in masa musculara.

Best One este o companie infiintata in anul 2012 cu un capital 100% romanesc. Sloganul companiei noastre este “Impreuna suntem cei mai buni” – de la aceasta premisa incercam sa formam o comunitate in care sa le oferim clientilor cele mai bune servicii. Satisfactia clientilor este foarte importanta pentru noi! In prezent dorim sa ne dezvoltam compania la nivel national, vrem sa ne marim echipa si sa extindem gama de produse.


Denumire firmă: S.C. C&C ANT MULTICOM IMPORT-EXPORT S.R.L.
CIF: 30831150
Nr. Registrul Comerţului: J40/12429/2012
Cont:  RO83 RZBR 0000 0600 1937 7268RAIFFEISEN BANK
Sediu social: Str. Calea Crângaşi, Nr. 52, Bl. 5ICEM, Sc. 3, Ap. 74, Sector 6, BucureştiBest-One Magazin Suplimente Nutritive Constanta:

Str. Mihai Viteazu, Nr. 15, vis-a-vis de Tomis Mall

Sediul social nu este punct de lucru-vânzare!